Available vacancies

Here you will find vacancies at LEAD companies. Are you interested in working in a young, growing company? Our member and alumni companies are constantly looking for interesting prospects with time and commitment to invest in a company.

LEAD Logo

Entreprenöriell affärsutvecklare

Vi söker dig som vill arbeta som entreprenör och under 12 veckor driva affärsutvecklingen i en forskningsbaserad idé med stöd av LEADs affärsutvecklingsprogram BootUp samt individuell affärscoachning. Konkret innebär det att genom kontakter med människor som representerar potentiella kunder bygga upp en kunskap för att kunna verifiera teknik och affär samt att hitta vägar framåt för en idé som kan bli ett bolag. BootUp-programmet har träffar på torsdagar kl. 13-17 på LEADs kontor.

Read more about the vacancy
LEAD Logo

Sommarmatchen

Är du nyfiken på ett spännande, unikt och utvecklande sommarjobb? Vi söker studenter som vill bli en del av Sommarmatchen 2023! Sommarmatchen är ett entreprenörskapsprogram hos LEAD som utvecklar och accelererar idéer, grundade i forskning vid Linköpings universitet, till marknadsanpassade produkter och tjänster. Du som student får du chansen att få en inblick i nya affärsidéer, forskning och samtidigt undersöka dess potential på marknaden samt i samhället.

Read more about the vacancy
LEAD Logo

Entrepreneurs in Residence 2023

Vill du bli en nyckelperson i framtidens bolag? Ta då chansen och ansök till ett unikt trainee-program där du får möjlighet att arbeta i verkliga case med potential att bli framgångsrika bolag, coachas av erfarna affärscoacher och samlar verktyg för att bli en vass entreprenör. Som en Entrepreneur in Residence hos LEAD blir du en del av ett affärsutvecklingsteam med ett tydligt uppdrag – att omvandla nya idéer eller teknologier till startup-bolag med potential att lyckas på marknaden.

Read more about the vacancy